Tere tulemast Autoplusi blogisse

Täname, et oled vaevunud oma aega selle blogikise peale kulutama. Sinu Autoplus.

Wednesday, September 15, 2010

Autoplusi kinkekaarte saab nüüd osta üle Eesti

Täna, 15. septebril 2010 jõudsid meie kinkekaardid piletilevi veebipõhisesse süsteemi müüki. Neid saab tellida sealt, samuti ilmuvad need müügile Piletilevi ja Ticketpro müügipunktidesse Selverites, Prismades, Maksimarketites  ja mujal ning seda kõike üle Eesti. Tänu sellele uuendusele ei pea huviline sõitma enam meie salongi, et kellegi kinkgituse tegemiseks kinkekaarti osta vaid saab seda teha palju mugavamal viisil.
Ühtlasi on Autoplus nüüd ka esimene autopuhastus- ja hooldusalaseid teenuseid pakkuv brand, kelle kinkekaardid on Piletilevisse müügile jõudnud.
Infot meie kinkekaardi kohta Piletilevis leiad:
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/kinkekaardid/muu/?concert=72479

PS:  See on alles algus, siia blogisse on lähiajal  lisandumas nii mõndagi uut ja huvitavat ning kasulikku. Tahad rohkem teada? Soovid näpunäteid, kuidas oma sõidukit paremini korras hoida? Soovid lihtsalt aega veeta ja lugeda midagi huvitavat? Kui jah, siis liitu selle blogiga.
Kui ei, siis kaalu ikkagi liitumist, sa ei või iial teada, millest sa ilma jääd. Palju huvitavat on tulekul.

2 comments:

  1. Eile käisin Rakvere Selveri Piletilevist küsimas Autoplusi kaarte ja olid täiesti olemas. Müüa tegi veits huumorit, et näe tuhat tükki on alles ja kas võtan kõik ära..

    ReplyDelete