Tere tulemast Autoplusi blogisse

Täname, et oled vaevunud oma aega selle blogikise peale kulutama. Sinu Autoplus.

Thursday, September 30, 2010

Uuendused Autoplusi koostööpartnerite hulgas



Taaskord on meie koostööpartnerite perre lisandunud uusi liikmeid, seda korda on juures mitte 1 vaid koguni 2 uut koostööpartnerit. Nendeks on Arigato ja Myfitness. Arigato on spordiklubi, kes pakub idamaiste võitluskunstide, tantsu ja fitnesstreeninguid ning Yasuragi’t        ( jaapani kuumaveevann ning saunad); Myfitness pakub erinevaid treeninguid nagu aeroobika, basseini – ja jõusaalitreeningud.
Jällegi võib öelda, et Autoplus on neist brandidest kategooriliselt erinev  ja erineva taustaga. Asja muudab huvitavamaks seegi, et need 2 brandi kelle tegevusvaldkond on sarnane erinevad oma valdkonna piires üsna suuresti. Autoplusil on läinud korda moodustada nendest harmooniline kontrast, liites nad meie koostööpartnerite hulka.
Arigoto ja Myfitness on koostööpartnerite pere uued liikmed alates 29.09.2010 ja nende kliendid saavad meie juures püsivalt soodustust -10%. Samuti tuleb koostööraames ette ka kampaaniad, kus pooled osalevad oma pakkumistega.

Thursday, September 23, 2010

10 näpunäidet, kuidas auto korras hoida


Kindlasti on nii mõnigi  märganud, kuidas auto nende kasutuses olles kulub ja aina koledamaks muutub. Usun, et selle probleemi üle on ka pead vaevatud ja kindlasti on üritatud ise midagi auto heaks teha. Autoplus tuleb siin kohal appi, pakkudes 10 näpunäidet, kuidas autot korras hoida ja võimalust teha seda pikaajalise kogemusega proffessionaalide poolt. 

  1.  Kõige elementaarsem ja lihtsam asi, millest piisab, et auto kauem säiliks on autot pesta. Vältida tuleks kodus pesemist ja harjapesulaid. Mõlemad on potentsiaalsed värvkatte tapjad.
  2.  Asi, mida paljud autoomanikud peavad tarbetuks ja kalliks, kuid mis annab auto ilule väga palju juurde on  poleerimine. See muudab värvkatte pinna libedaks, takistab mustuse naakumist, paneb matistunud sõiduki värvkatte uuesti särama ja eemaldab värvkattelt kriime.
  3. Kasutada sellist toodet nagu värvikaitse. Olemuselt vahaga sarnane, kuid toimelt kordades tugevam.
  4.  Nahk- ja tekstiilsalongidel kasutada vastavalt siis naha või tekstiilikaitset. See muudab salongimaterjalid vetthülgavaks ja pidurdab nende määrdumist vedelate ainetega. Samuti värskendab salongi, tulemus on kõige efektsem, kui kasutada peale salongi keemilist pesu. 
  5.   Klaasipinnad tasuks muuta vett- ning mustusthülgavaks kasutades klaasivaha. Kvaliteetne klaasivaha püsib kaua peal, võimaldab maantekiirusel sõita ilma klaasipuhastiteta vähendades nii nende kulumise kiirust, takistab klaasile veekile tekkimist ja parandab läbinähtavust vihmaste ja uduste ilmadega. Investeering, mida paljud autojuhid ei oska hinnata, kuna pole proovinud. Need kes on proovinud, ei kahetse vaid kasutavad klaasivaha kogu aeg-teda tuleb paigaldada vaid 1-2 korda aastas... 
  6. Kui esineb probleeme sellega, et tuled ei valgusta korralikult ja auto on ka  vana, siis pole Xenosist mingit tolku. Aitab tulede lihvimine.See muudab tuhmunud tule uuesti läbipaistvaks. Kui võrrelda tuld enne ja pärast lihvimist on selgesti märgata, et lihvitud tuli näeb välja nagu uus ja valgusefekti poolest toimib ka nii. 
  7. Tugevalt määrdunud plastiku jaoks ei ole midagu etemat kui plastikupesu koos plastikukaitsega. Nagu järeldub teenuse nimestki, siis plastikupesu eemaldab sellele sattunud tugeva mustuse ja plekid. Plastikukaitse pidurdab plastikumäärdumist ja mustuse pooride kaudu plastiku sisse imendumist ning aitab plastikupinnale sattunud mustust kergesti eemaldada.
  8.  Määrdunud tekstiilsalongile kulub ära üks korralik tekstiilihooldus. Peale seda näeb salong välja nagu uus ja teda on hulga lihtsam korras hoida. 
  9.   Nahksalongile, kus torkab silma pragunenud ja murdumise äärel nahksisu, pole muud ravi kui korralik nahahoolduskuur. Peale puhastamist, taastamist, kreemitamist ja nahakaitset jäävad praod, murduma kippuv või isegi võidunud nahk minevikku ning tulemus püsib ilus ka kauem ning määrdub aeglasemalt.
  10. Takistamaks rehve pragunemast ja kaitsmaks neid UV kiirguse eest, tuleks lasta neid neid hooldada. Parem panustada natuke rehvide korrashoidu kui riskida sellega, et see keset maanteed lõhkeb.

Friday, September 17, 2010

Autoplus ja Salon+

Alates 1.oktoobrist 2010 realiseerub enneolematu fenomen, mis avaldub selles, et avaneb koostöö kahe kategooriliselt erineva brandi:  Salon+ ja Autoplus vahel. Seoses sellega hakkavad Salon+ kuldkaardi omanikud saama 10% soodustust ja Plaatinum kaardiomanikud koguni -20% . 
See, et kaks nii erineva taustaga brandi omavahel koostööd teevad on täiesti kurioosne nähtus, võib öelda, et Eesti ärimaastikul lausa unikaalne- kas Teie teate mõnda autopuhastus- ja hooldusteenuseid pakkuvat brandi, kes teeks koostööd ilusalongiga?!
Samas, hoolimata brandide vahelistest erinevusest on meil mõlemal üks ühine tunnus, nimelt mõlemad teevad iluravi. Salon+ on inimeste ilusalong, autode ilusaks tegemiseks on Autoplus. Antud sünergiline kooslus võimaldab inimesel Salon+ enda ilu eest hoolitsema minnes jätta auto Autoplussi iluteenuseid saama.
Vaevalt, et  kusagil mujal  eksisteerib veel mõnda nii  harmoonilist kooslust kui see..

Wednesday, September 15, 2010

Autoplusi kinkekaarte saab nüüd osta üle Eesti

Täna, 15. septebril 2010 jõudsid meie kinkekaardid piletilevi veebipõhisesse süsteemi müüki. Neid saab tellida sealt, samuti ilmuvad need müügile Piletilevi ja Ticketpro müügipunktidesse Selverites, Prismades, Maksimarketites  ja mujal ning seda kõike üle Eesti. Tänu sellele uuendusele ei pea huviline sõitma enam meie salongi, et kellegi kinkgituse tegemiseks kinkekaarti osta vaid saab seda teha palju mugavamal viisil.
Ühtlasi on Autoplus nüüd ka esimene autopuhastus- ja hooldusalaseid teenuseid pakkuv brand, kelle kinkekaardid on Piletilevisse müügile jõudnud.
Infot meie kinkekaardi kohta Piletilevis leiad:
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/kinkekaardid/muu/?concert=72479

PS:  See on alles algus, siia blogisse on lähiajal  lisandumas nii mõndagi uut ja huvitavat ning kasulikku. Tahad rohkem teada? Soovid näpunäteid, kuidas oma sõidukit paremini korras hoida? Soovid lihtsalt aega veeta ja lugeda midagi huvitavat? Kui jah, siis liitu selle blogiga.
Kui ei, siis kaalu ikkagi liitumist, sa ei või iial teada, millest sa ilma jääd. Palju huvitavat on tulekul.