Tere tulemast Autoplusi blogisse

Täname, et oled vaevunud oma aega selle blogikise peale kulutama. Sinu Autoplus.

Sunday, November 14, 2010

Rehvitakso ja Autoplus



Teatavasti on kätte jõudnud rehvivahetuse hooaeg. Sellega seoses on üks julge ettevõte  end tublisti laiendanud ja pakub teenust nii Tallinna piires mitmete kaubanduskestuste territooriumidel asuvates boksides kui ka mobiilselt väljakutsete peale, sealjuures pakkudes teenust kerghaagisest või merekonteinerist. Viimane on vägagi julge ja innovaatiline lähenemine, mis viitab sellele, et ettevõte üritab olla oma valdkonnas eesrindlik. Samuti ei ole ka Autoplus üritanud eesrindlikusega koonerdada.

Autoplusi ja Rehvitakso koostöö saigi alguse sisuliselt sellest hetkest, kui Rehvitakso ühe oma boksidest Järve-Keskuse ette tõi  ning selle ka edukalt avas. Koostööni viis firmade sarnasus ning ühised eesmärgid. Rehvitakso soovib pakkuda sõidukiomanikele kiiret, mugavat ning käepärast rehvivahetuse teenust; Autoplusi eesmärgiks on pakkuda autoomanikele vajalikku teenust, kiirelt, mugavalt, kvaliteetselt ning mõistliku hinnaga. Vägagi sarnased sihid, kas pole? Peale sarnaste sihtide on mõlema firma puhul ühiseks huviks mootorsõidukite teenindamine. Autoplusil on peale rehvitakso ka teisi koostööpartnereid, kes mootorsõidukeid teenindavad, kuid viimase aja koostööpartnerite trende vaadates on tegemist üle pika aja esimese ettevõttega, mis huvitub mootorsõidukitest. Viimane olulisimatest sarnasusfaktoritest ongi püüd eesrindlikkuse poole. Mõlemad ettevõtted annavad oma parima, et olla eesrindlik. Samas ei saa maha vaikida, ka soovi hõivata turul võtmepositsiooni.

Mis koostöö enda sisusse puutub, siis selle  raames pakub Autoplus rehvitakso klientidele meie juures soodustust -15% kõikidelt teenustelt. 

No comments:

Post a Comment